Terug naar alle regio's
Uitvaartbegeleiding Brabant
0900-9005030

In onze regio, die de hele provincie Noord-Brabant omvat, zijn we met een werkgroep van zeer gemotiveerde mensen actief. Wij zijn  professionele vrijwilligers die u met hart en ziel ondersteunen bij het afscheid van een dierbare.

Onze uitvaartsprekers bij uitvaarten hebben oog voor de waardigheid en eigenheid van elk mens. Voor het schrijven van het levensverhaal en het spreken tijdens de uitvaart hebben ze een speciale opleiding gevolgd. Het kan zijn dat er jonge kinderen bij een uitvaart betrokken zijn. Of dat er heel weinig aanwezigen zijn. Soms zijn cultuur, gebruiken of taal niet ‘standaard.’ Wij houden rekening met al uw wensen.

 

Spreken bij uitvaarten
€ 225,-

Dit kunnen wij voor u doen:

  • het schrijven en uitspreken van toespraken bij uitvaarten;
  • in overleg met u en de uitvaartondernemer kunnen wij de plechtigheid ook begeleiden;
  • het geheel begeleiden van een ‘huiskameruitvaartdienst’;
  • hulp bij rituelen en muziek.
Gesprek bij leven
€ 150,-

Tijdens dit gesprek verzamelt de spreker de ingrediënten die later de basis vormen voor de uitvaarttoespraak. Het document wordt door uzelf bewaard.

Hanny van Belkom
György Konrad schreef: “In antwoord op de vraag naar de zin van het leven antwoordt ieder mens met zijn levensloop” en ik vind het zinvol én eervol om daar woorden aan te mogen geven.
Leon Boer
Elk leven heeft zijn eigen herinnering. Elk afscheid zijn eigen verdriet. Elke herinnering zijn eigen waarde. Elk mens zijn eigen verhaal en dat is het waard om opgeschreven en verteld te worden.
Jolanda Verschuren
Door goed te luisteren, help ik door het schrijven van een treffende toespraak, passend bij de overledene en bij u.
Spreker in beeld

Hanny van Belkom

Het allerbelangrijkste is dat de overledene centraal staat. Daar gaat het om. Lees meer.

Hulp nodig?

Een goede keuze maken kan lastig zijn. Wij kunnen u daarbij helpen. In een kort telefoongesprek stellen wij vragen en zoeken wij de juiste persoon op.

Bel 0900 900 50 30