Terug naar alle regio's
Uitvaartbegeleiding Noord-Holland
0900-9005030

Onze sprekers hebben oog voor de waardigheid en eigenheid van elk mens. Voor het spreken hebben ze een speciale opleiding gevolgd. Als wij namens de familie het levensverhaal van de overledene hebben verteld, komt het vaak voor dat wij tijdens de condoleance benaderd worden door belangstellenden. ‘Wat hebt u dat prachtig verteld, het leek alsof u Marian/Kees heel goed gekend heeft.’ Dat is fijn om te horen. Voor ons is het allerbelangrijkste dat de directe nabestaanden tevreden zijn en terug kunnen kijken op een liefdevol afscheid van hun dierbare.

Spreken bij uitvaarten
€ 250,-

Dit kunnen wij voor u doen:

  • het schrijven en uitspreken van toespraken bij uitvaarten;
  • in overleg met u en de uitvaartondernemer kunnen wij de plechtigheid ook begeleiden;
  • het geheel begeleiden van een ‘huiskameruitvaartdienst’;
  • hulp bij rituelen en muziek.
Gesprek bij leven
€ 150,-

Tijdens dit gesprek verzamelt de spreker de ingrediënten die later de basis vormen voor de uitvaarttoespraak. Het document wordt door uzelf bewaard.

Jan Maasen
Een levensverhaal dat recht doet aan een dierbare.
En een warm en waardig afscheid, samen met anderen.
Dat zijn belangrijke herinneringen, die heel lang meegaan.
Jos Schuring
Het is prachtig en altijd boeiend om levensverhalen te vertellen. Afscheid is de geboorte van een herinnering. Ik vind het een voorrecht dat ik daar een bijdrage aan mag leveren.
Afke Hielkema
Je kunt het maar één keer goed doen, afscheid nemen van een dierbare. Ik zie ernaar uit om nabestaanden daarbij te ondersteunen.